• +31612844952
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interieur ontwerp op maat

Advies

_
Wanneer je plannen hebt om je huis gedeeltelijk of helemaal te restylen, maar je weet niet hoe dit aan te pakken dan kunnen wij helpen.
Wij adviseren en helpen niet alleen in styling maar komen ook met verassende ideeen en kunnen een kostenplaatje maken.

Style

_
Jij moet in in je huis prettig wonen en in je element kunnen zijn.
Waar wij voor zijn is dat alle elementen passen en er één geheel ontstaat. In het interieurplan komt vrijwel alles aan bod: Denk bijvoorbeeld aan de gewenste sfeer en uitstraling, het lichtplan, de kleurstelling, vloer, meubilair en raamdecoratie.

Op maat

_
Interieuradvies voor ieder moment. Gaat u binnenkort verhuizen of gaat u samenwonen. Misschien hebben jullie moeite met het samenvoegen van twee smaken en stijlen. Ook hierin kunnen wij adviseren. Al ons advies is op maat en altijd in samenspraak. De mogelijkheden zijn legio en desgewenst kunnen wij ook meubels op maat ontwerpen.

Het stappenplan

Stap 1:
De voorbereiding

In deze stap geeft u aan welke ruimte of ruimtes u wilt (her)inrichten. Wilt u een bepaald thema of heeft de ruimte een specifieke functie. Wellicht wilt u bepaalde meubelstukken handhaven. En niet onbelangrijk: de afmetingen en uw budget.
Wanneer u nog niet echt Ideeën heeft dan kunt u alvast inspiratie opdoen door een zogenaamd moodboard te maken. Uitgeknipte plaatjes uit (interieur)tijdschriften of afbeeldingen van het internet kunt u op een vel papier uw sfeer of Ideeën visualiseren.

Stap 2:
plattegrond & op zicht zetten

Als de stijl is bepaald wordt er door onze interieurontwerper een aantal plattegronden gemaakt met indelingsvoorstellen envoorbeelden van meubels, vloer, wandafwerking en raambekleding

Stap 3:
materiaal- en kleurkeuze

Om de meubelstukken en de stoffering een mooi geheel te laten vormen is ook de materiaalkeuze en de kleurstelling van groot belang. Bij het kiezen van bijpassende gordijnen, tapijt, laminaat, marmoleum of zonwering moet hier dus rekening mee worden gehouden. Het interieuradvies kan daarom ondersteund worden door een sfeercollage met de toe te passen materialen. Of u neemt stalen mee om ze thuis te beoordelen.

Stap 4:
Final floorplan

In deze laatste stap krijgt u de plattegrondtekeningen en 3D tekeningen waardoor u een realistich beeld krijgt van hoe het eindresultaat er uit komt te zien.