• +31612844952
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het stappenplan

Stap 1:
De voorbereiding

In deze stap geeft u aan welke ruimte of ruimtes u wilt (her)inrichten. Wilt u een bepaald thema of heeft de ruimte een specifieke functie. Wellicht wilt u bepaalde meubelstukken handhaven. En niet onbelangrijk: de afmetingen en uw budget.
Wanneer u nog niet echt Ideeën heeft dan kunt u alvast inspiratie opdoen door een zogenaamd moodboard te maken. Uitgeknipte plaatjes uit (interieur)tijdschriften of afbeeldingen van het internet kunt u op een vel papier uw sfeer of Ideeën visualiseren.

Stap 2:
plattegrond & op zicht zetten

Als de stijl is bepaald wordt er door onze interieurontwerper een aantal plattegronden gemaakt met indelingsvoorstellen envoorbeelden van meubels, vloer, wandafwerking en raambekleding

Stap 3:
materiaal- en kleurkeuze

Om de meubelstukken en de stoffering een mooi geheel te laten vormen is ook de materiaalkeuze en de kleurstelling van groot belang. Bij het kiezen van bijpassende gordijnen, tapijt, laminaat, marmoleum of zonwering moet hier dus rekening mee worden gehouden. Het interieuradvies kan daarom ondersteund worden door een sfeercollage met de toe te passen materialen. Of u neemt stalen mee om ze thuis te beoordelen.

Stap 4:
Final floorplan

In deze laatste stap krijgt u de plattegrondtekeningen en 3D tekeningen waardoor u een realistich beeld krijgt van hoe het eindresultaat er uit komt te zien.
Image